De reis is begonnen - Reisverslag uit Wasaga Beach, Canada van Familie Beukers en Duinkerken - WaarBenJij.nu De reis is begonnen - Reisverslag uit Wasaga Beach, Canada van Familie Beukers en Duinkerken - WaarBenJij.nu

De reis is begonnen

Door: 2012canada

Blijf op de hoogte en volg Familie

12 Juli 2012 | Canada, Wasaga Beach

Nadat we zijn opgehaald vanuit Toronto door Fraserway krijgen we instructies voor de campers en na zo'n twee uur kunnen we onderweg. De eerste stop is Wasaga-beach. Een plaatsje aan Georgien-bay, het grootste zoetwater meer van Canada.
Na de nodige boodschappen en inruimen van de spullen kunnen we heerlijk zwemmen in het meer. Ook nu gaan de luikjes 's-avonds op tijd dicht.

Woensdag rijden we van Wasaga-beach naar Red-bay. De camper van Be vindt het na 100m genoeg en gooit de spreekwoordelijke handrem erop ......
Het helpt als de mannen even technisch onder de motorkap kijken, vaktermen uitwisselen en een schop tegen de camper, en ziedaar ...... de rem gaat er weer af!
Via een prachtige route gaat het naar Red Bay, waar we de derde mooiste zonsondergang van de wereld treffen.
Morgen richting Tobermory.....

• 13 Juli 2012 - 07:36

Bernie :

Jongens jongens ,wat een grote camper en wat ziet dat er allemaal leuk en mooi uit ,ik had er wel bij willen zijn ,ik reis graag , maar dat gaat eenmaal niet .wij zijn erg blij dat wij jullie kunnen volgen ,en wat een mooie routes allemaal ,ook leuk om te horen dat jullie hebben kunnen zwemmen ,hier blijft het regelmatig maar regenen ,en heel af en toe een klein zonnetje .wij zij ook gepakt en geven de sleutel met instruties door aan babs ,gras rollen
    dat doen wij naar de 4 daagse ,(tot 28 jullie )Janny moet nu 28 ste keer maar halen (maar dat doet zij zeker wel )Sophie wij missen je wel ,telkens als ik ga wandelen ziet zij geen poezen en geen Sophie
    erg stil in de straat .verder allemaal een dikke pakkerd en verder een goede reis zonder ziekte of anderen problemen .groetjes Janny Bernie en een lik van Tosca toi toi toi xxxxxxx

• 13 Juli 2012 - 08:37

Bernie :

13 juli
    Sorry wij zijn weer thuis 22jullie ,en niet de 28 ste .
    Het regend hier weer .balen balen balen ,
    bernie

• 13 Juli 2012 - 10:21

Joke Van Veen:

Inderdaad, wat een grote campers, bigger than big!

Geniet er van, wij gaan naar een chalet in Voorthuizen. Chalet kan ronddraaien in zo'n camper :-)
    groetjesssssssssssss

• 14 Juli 2012 - 07:12

Heroen:

hahaha,
    heb toch altijd al gezegd dat ik een groots monteur in jou zag Beukers! De overige leden van dit reisgezelschap mogen blij zijn met jou technische kennis!!

wij hopen dat dit uiteraard een klein incidentje was en dat jullie allemaal ongestoord en relaxed kunnen genieten van deze mooie reis.

Mooi om zo even te lezen en de foto's te bekijken...
    Groetjes uit IJsselmuiden

• 15 Juli 2012 - 18:52

Jan De Haan:

Niet te hard schoppen, kost je ook nog een zere teen.
    Een prettige reis verder.
    gr.jan