Niagara Falls 1 - Reisverslag uit Niagara Falls, Canada van Familie Beukers en Duinkerken - WaarBenJij.nu Niagara Falls 1 - Reisverslag uit Niagara Falls, Canada van Familie Beukers en Duinkerken - WaarBenJij.nu

Niagara Falls 1

Blijf op de hoogte en volg Familie

25 Juli 2012 | Canada, Niagara Falls

De machtigste en bekendste watervallen liggen vanuit Port Perry gezien precies aan de andere kant van Lake Ontario. Dat houdt in dat we de keuze hebben om de langere weg te nemen buiten Toronto om of de kortere weg dwars door Toronto (zo'n 3x groter dan Amsterdam). De chauffeurs hebben geen woorden nodig en met een blik hebben ze elkaar begrepen: we zullen de paardenkrachten van de campers laten brullen in Toronto. Daarmee is de keus gemaakt en gaan we dwars door de stad op weg naar de Niagara Falls! Het wordt een prachtige rit vlak langs de CN-tower en door de Beverly Hills van Toronto; ook hier wonen blijkbaar mensen met veeeel geld! Wat een gigantische kastelen...
Eenmaal in Niagara Falls is het erg warm en zoeken Rini, Wim en Sophie verkoeling in het zwembad op de Yogi Bear campground. s'Avonds eten we aardappelen om alvast wee te wennen aan de aanstaande terugtocht naar NL. Morgen vroeg op om de watervallen te aanschouwen!

• 28 Juli 2012 - 09:28

Niagara Falls Zaterdeag 28 Jullie:

Ja, Daar weet ik over mee te praten ik heb daar ook prachtige fotos van .wij hebben daar op moeten treden voor de nedelandse bevolking het was wel emotioneel voor de bevolking .dat wij als nederlands daar komen zingen ,
    geniet van de watervallen ,gaan jullie ook met het bootje mee. Er was daar ook een prachtig resteurand
    waar je heerlijk kon eten en waar veel nederlandse mensen werkten .
    .bekijk ook de smalle straatjes .en de winkels onder de grond .geweldig
    groetjes
    Janny bernie tosca

• 28 Juli 2012 - 09:35

Zaterdag 28juli 2012:

hallo Luitjes deze bericht ging in een keer goed
    snap er niets meer van .
    moeten wij voor jullie nog boodschappen doen .
    welke vliegnr hebben julii en de aankomst nederlandse tijd .
    het heeft hier vannacht veel geregend
    de gras is gerold ,en gesproeit .
    mooie vogel appartement .Sophie je kunt daar in slapen .jij past er wel in .
    groetjes , een goede terug reis ,en blijf nog even genieten .
    Janny Tosca Bernie